Verzenden en Retourneren

Verzenden

Verzendkosten bij bestellingen: €25,-.

Verzendkosten bij Doe-het-zelf pakketten (Zonnepanelen + Omvormer + Montagemateriaal en bekabeling): Gratis. Wij bezorgen deze producten via een bezorgafspraak, controleer uw contactgegevens.

Verzendkosten van losse zonnepanelen en montagerails: €75,-. Wij bezorgen deze producten via een bezorgafspraak, controleer uw contactgegevens.

Afhalen

U kunt op afspraak ook de producten (meestal) binnen 24 uur ophalen. Neem hiervoor contact met ons op via info@quesolar.com. Vergeet bij het ophalen van uw bestelling niet de bevestiging mee te nemen.

Retourneren

Als u iets wilt retourneren is dat geen probleem, zorg er wel voor dat de producten ongeopend en in de originele verpakking zitten. U heeft een zichttermijn van 30 dagen, welke ingaat op de dag van leveren. Binnen deze termijn kunt u zich herroepen. Na herroeping heeft u 14 dagen om de artikelen retour te sturen.

Verzendkosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening. Wij adviseren om het verzendbewijs goed te bewaren.

Als het product dat u wilt retourneren gemonteerd is geweest kunnen wij de waardevermindering in rekening brengen. Deze kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods