Reviews

Based on 213 reviews
85%
(180)
7%
(14)
3%
(6)
2%
(4)
4%
(9)
F
Compleet actiepakket 4xDMEGC 370WP Schuin dak
Frank Brand
Topservice

DIY pakket besteld. Mooi compleet met duidelijke handleiding. Goede pro-actieve nazorg. Aanrader!

Prima Partij voor Doe-het-zelfpakket

Duidelijke omschrijving pakket, snelle levering en nalevering Zigbee modem.

Goed bedrijf

Bestelling is in meerdere leveringen goed aangekomen. Alles werkt goed. Ik zou ook nog een factuur gemaild krijgen. Ik zit hier na 6 weken nog altijd op te wachten.
Rene Damhuis.

Helemaal goed

Tot 2x toe een fout van DHL waardoor het wat langer duurde, maar uiteindelijk kwam alles helemaal in orde!
Dank jullie wel!

R
Jinko 430Wp All Black
Ronnie Veltmaat
Zeer goed

Compleet bestelling zeer snel geleverd, binnen 48 uur. Eén zonnepaneel was niet goed gekit. Binnen 2 dagen had ik een nieuw zonnepaneel geleverd gekregen. Zeer snelle afhandeling

Bedrijf totaal onbereikbaar

Na het ontvangen van het kastje via alle mogelijke kanalen geprobeerd contact te zoeken met QuoSolar om een instructie/account link te krijgen. Via zowel de chat/mail/whatsapp als telefonisch totaal geen reactie. Inmiddels 22 dagen verder. Top service dus, hopelijk trekt dit de aandacht en is de aanschaf van 165€ niet voor niks geweest. Grt, Arjan

Geweldige service

Geweldige service

Rating QueSOLAR

Snelle gratis levering van bestelling

A
DMEGC 375Wp Mono Full Black
A.J.M. Bouwmeester
Super goed geholpen en een snelle levering

Zeker een aanrader om hier zonnepanelen te bestellen

Compleet systeem met alle benodigde materialen keurig verzorgd

Goede leverancier

Complete pakketten, heel handig en goede prijzen.
Het was eventjes niet mogelijk om ze aan de telefoon te krijgen, wel per email en uiteindelijk kreeg ik ze wel te pakken. Een vergissing die ik had gemaakt hebben ze snel en goed opgepakt en opgelost.
Nadat ik de levering binnen had bleek dat er tijdens transport (alles was wel netjes verpakt) toch een paneel stuk was gegaan. Na even telefonisch overleg heeft QueSolar dat geregeld en het vervangende paneel is alweer binnen.
Bedankt QueSolar!

Onmisbaar hulpmiddel

Eigenlijk onmisbaar als je apsystems omvormers hebt. Je hebt anders geen idee of ze wel werken. Nu kun je in de app de opbrengst per paneel zien.

M
APSystems Set DS3
Martin Peters
Prima omvormers en prima support van QueSolar

Ben zeer tevreden over de DS3 omvormers. Na wat "opstartproblemen" ben ik prima geholpen door de QueSolar helpdesk. Ze zijn qua afmetingen best fors, dus ze pasten niet op de standaard plek van de onderconstructie (Solarstell Connect). Ik heb ze vastgeschroefd op de ballastbak waar ze mooi droog liggen. Leuk is dat je de opbrengst per paneel ziet. Ondanks veel schaduw zijn de onderlinge verschillen kleiner dan ik had verwacht.

5 sterren voor Quesolar

Panelen ‘doe het zelf pakket’ snel geleverd en goede ondersteuning gehad bij vragen. Wij zijn zeer tevreden over de levering van Quesolar.

APSystems Y3 AC 5 meter standalone cable - 1 micro inverter

Top service ,snelle levering.

Snelle levering en goede afstemming vooraf!

Na afstemming met Jacky werden de 8 panelen en de op lengte gemaakte dakbevestiging binnen 2 dagen geleverd! Een beetje onduidelijkheid was dat er nog een 2e levering (kabels en router) via DHL zou volgen maar feit is dat je op maandag besteld en vrijdag alles binnen hebt! In het weekend alles geplaatst en de codes voor de micro omvormers aan Quesolar doorgegeven op dinsdag. Op donderdag bericht per mail dat er een account was aangemaakt en op de vrijdag alles operationeel! Kortom binnen een 2 weken na bestellen is de Doe het Zelf set prima operationeel te maken! Zonder handleiding is de bevestiging op het dak vanzelfsprekend te monteren, Kijk vooraf goed dat er op een aparte groep vanaf meterkast een 4mm2 leiding met 16A (nul en fase schakelen) en werkschakelaar nabij zonnepanelen dient te worden aangelegd! Jacky en Quesolar bedankt!

Goede after sales services

Ondanks dat je niet meer telefonisch kan benaderen is hun service goed te noemen en de foutjes/misverstanden worden snel opgelost

J
DMEGC 505Wp zilver frame witte backsheet
Jj Bakker

Super

T
DMEGC 370Wp Mono Full Black
Teun
Waar voor je geld

Mooi zwart paneel voor een scherpe prijs.

3D geprint

Product werkt. Daarmee is alles gezegd.
Bij aankomst bleek het een 3D geprint versie te zijn van de tool. De vrees was dat dit het niet lang zou volhouden.
Bij het eerste keer gebruik wat voorzichtig gedaan. De uiteinden vervormde licht. Daarna vaker gebruikt en meer kracht gezet en ging het ook soepel.

Het gebruikte filament blijkt dus nog wel van ok kwaliteit, maar zo is het niet beschreven en ook niet te zien in de foto.

APSytems micro inverter

zelf twee zonnepanelen aangesloten op een APSytems micro omvormer. heel simpel om zelf te doen. werkt naar tevredenheid. levering was zelfs een dag sneller dan gedacht.

producten prima afgeleverd en snel

het zou wel handig zijn als er een korte handleiding zou zijn voor het onderframe
ik heb wel wat onderdelen overgehouden, niet veel :)
Ben benieuwd of jullie ook portrait zonne panelen gaan leveren voor platte daken

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods