Reviews

Based on 175 reviews
85%
(149)
7%
(13)
3%
(5)
2%
(3)
3%
(5)
Redelijk, de kabel is wat stijf.

Redelijk, de kabel is wat stijf.

Hele nette mensen daar! Nette afhandeling!

Bestellen is super makkelijk, en als er problemen zijn, hoef jij niet zelf achter je probleem aan, die mensen zitten er zelf bovenop om alles optijd en netjes geleverd te krijgen. Zelfs de vervoerder ws een oprecht nette kerel.

prima omvormer nette prijs, ben er tevreden oven.

Snelle levering

Omvormers en toebehoren snel geleverd.
Scherpe prijs.

bedankt voor uw reactie!

M
DMEGC 410Wp zilver frame / witte backsheet
M Ribbens
EGC 410wp panels

Prima panelen, ook bij weinig zonlicht al opbrengst.

goed om te horen, dank u !

Concurrente prijzen en ook servicegericht bij kleine bestellingen.

fijn om te horen, bedankt.

Super snelle levering

Contact gehad of er 6 DMEGC 460 panelen direct leverbaar waren. In eerste instantie waren ze niet direct leverbaar. Er was toch naar een oplossing gezocht en uiteindelijk konden ze de volgende dag toch 6 panelen leveren!
Echt goed geregeld. Transporteur ging zeer netjes met de panelen om, Mijn volgende bestelling zal zeker bij Quesolar zijn.

Goed om te horen, dank u wel !

Top product, helaas geen landscape zijplaten. Super service vanuit QueSolar!

Top product, enorm simpele installatie.
Alhoewel dit nergens (online) terug te vinden is, heeft QueSolar voor me weten te achterhalen dat er nog geen zijplaten vanuit Bluebase beschikbaar zijn voor een landscape configuratie. Deze is bij Bluebase nog in ontwikkeling, beschikbaarheid onbekend.

Fijn dat wij u toch konden helpen, samen komen we er wel uit! dank u !

APSystems ECU-R Energy Communication Unit ZigBee

APSystems DS3 880VA 1 Fase micro omvormer en Jinko 430WP zonnepanelen

Top, bestelling snel en correct geleverd

Zeer tevreden.

Goede support al vanaf de bestelling, vriendelijk en klantgericht.
Goede aftersales.

naar tevredenheid snel en correct geleverd

3 x DMEGC 375Wp Mono Full Black QueSOLAR B.V.

Op tijd verzonden en goede service, de panelen zien er prima uit (gekocht als reserve).

Sneller dan het geluid!,

Ik belde op maandagochtend om te informeren naar een dhz pakket in portrait ipv landscape. Portrait wordt niet aangeboden op de site. Portrait bleek wel mogelijk, ik heb toen direct online besteld en betaald. Diezelfde maandagmiddag werd de onderconstructie bezorgd en de panelen de volgende dag👍🏻👍🏻. Kwaliteit, meedenken en een goede prijs! Ik ben zeer tevreden en zou deze mensen iedereen aanbevelen!

zigbee ECU - R Communication unit

wel ff account aan/laten maken daarna probleemloos alle gegevens op de mobiel , werkt super

Fijn om te horen, dank u wel !

fantastische service. Lage prijs.

Mijn probleem met de monitoring van de AP omvormers werd snel en adequaat door Quesolar opgelost. Jinko panelen leveren veel stroom voor weinig geld.

APSystems DS3 880VA 1 Fase micro omvormer

3 x een DS3 setje en een ECU-R en nog eens 3 x een DS3 setje en een ECU-R

Mijn dak met dakkapellen is niet zo geschikt voor zonnepanelen maar na lang dubben besloten toch maar wat te doe het zelfen en 6 zonnepanelen neer te leggen op schuurtje en bijgebouw.
Had ik al gezegd dat ik lang aan het dubben was? Had ondertussen wel bedacht dat het micro-omvormers moesten worden en de DS3 mij goed zou passen. (panelen zijn immers niet zo duur meer en de Watt piek steeds hoger)
Als je wat gaat Google-en waar je die DS3 moet kopen kom je al snel bij QueSolar terecht, heldere website\winkel en.....ze maken een account voor je aan als je dat wilt.
Maar zomaar een slordige €900 overmaken naar een webwinkel die je niet kent? Gelukkig kwam ik op tweakers.net wat opmerkingen tegen wat vertrouwen schiep.
Nou tijd om me ongerust te maken over mijn bestelling had ik niet want ik had maar zo de bevestiging binnen wanneer het pakket bezorgd zou worden (snel!)
Opluchting, spul was goed verpakt en alles klopte.
Voordat alles het dak op ging had ik toch nog wel wat vragen, telefonisch is QueSolar goed berijkbaar en de domme vragen die ik had werden snel beantwoord door de heren die ik aan de lijn had, geen 3 keer doorverbinden, nee gelijk iemand aan de telefoon die weet waar het over gaat, super. Ook dat aanmaken van een account gaat zonder gezeur, foutje er in? Geen probleem, passen we gewoon even aan. Heerlijk, zo'n toko waar e-mail snel en doeltreffend beantwoord word!
Het ging dus allemaal voorspoedig en 30 minuten nadat het laatste paneel op het dak lag was ik aan het terugleveren en kon ik de opbrengst per paneel zien in de app.
Zeer tevreden!
Wat zonnepanelen installeren betreft ben ik dus wel een beetje "beun de haas" (ik ben werktuigbouwkundige en NEN3140 vakbekwaam) maar inmiddels wel wat wijzer geworden.
Als alles goed zou gaan zou ik ook bij mijn dochter 6 panelen plaatsen. Dus wederom zo'n doe het zelf setje van 3 x DS3 en een ECU-R besteld.
Geen verbazing, ook hier ging alles weer vlot en soepeltjes.
Ik kan dus niet anders zeggen dan dat het een top-ervaring was om bij QueSolar te winkelen!

zigbee

bij de bestelling zat ook zo'n zigbee , deze is totaal niet in te stellen met mijn android telefoon met bijgeleverde en van internet gehaalde omschrijving . weet dus niet hoeveel mijn panelen via de omvormers opleveren omvormers zijn makkelijk aan te sluiten.

Alles in goede staat ontvangen

De zonnepanelen en optimizers zijn in goede staat ontvangen en doen intussen al goed hun werk op het dak. Voorafgaand goede gesprekken gehad en ook een snelle levertijd van deze producten waarvoor mijn dank. 1 puntje: bij een volgende bestelling zou ik graag wat beter op de hoogte gehouden willen worden over de precieze levertijd want ik kreeg hierover geen bevestiging in de mail waardoor ik vreesde of de levering wel op tijd zou komen ivm ook een afspraak met de installateur. Dit was voor beide kanten vervelend want ik moest hierdoor steeds contact met jullie opnemen over de bestelstatus. Wellicht was dit een incident. Voor de rest zeer tevreden!

Snelle bezorging

Goed verpakt, snelle bezorging en werkt naar behoren.

Aps systems

Top product en snel geleverd, binnen kort mijn andere panelen op dit systeem

Snel geleverd voor een mooie prijs.

Ff gebeld voor informatie en tips, meteen goed geholpen. Bestelling gedaan en snel binnen Top.

Top

Op tijd geleverd, juiste beschrijving en makkelijk te monteren.

Snelle en nette levering.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods